Хыялым бар

Фаниль Асфаров
Башымда тубэтэй.
Мыеклар агарган.
Мин тугел...
Утырткан кемнэрдер
Каеннар картайган!

Йорэгем шау килэ.
Авылга кайтканда.
Ташулар шаяртып.
Инештэ акканда.

Сиздерми бер кемгэ.
Йорэгем тартыла.
Кыр казы юлыннан.
Язмышым ягына.

Тауларга менэргэ.
Остэн аска карап.
Телэгем эле бар.
Хыялны иркэлэп.

Тормышын юлыннан,
Житмеш купер узам.
Кирэкмэс уйларга
Бик зур нокта куям!