забувай мене

Милена Вольна
забувай мене нині вдень,
бо вночі, кажуть, буде злива.
так, я знаю, в тебе мігрень.
ти пробач - я не співчутлива.
я об тебе любов"ю билася
(тепер місяць під ребрами коле),
в мені тиша вже оселилася -
я мовчатиму твоїм болем.

я пектиму в тобі розпечено,
не даватиму тобі дихати,
я повисну тобі на плечах,
переломом, чи може вивихом.
що ти зробиш, щоб це скінчилося?
розкажи мені наяву.
я тобі цілу вічність снилася:
ти вбивав мене. ще живу.