буду з тобою

Милена Вольна
ось тобі ремінець. тоненький канатик - хапайся! я буду тримати його зубами, якщо потрібно - вшию під шкіру. ось тобі затишок, хиткий і миттєвий - ховайся! ось тобі кава й обійми щирі. я буду з тобою, щоб ти повірив..
я буду доти тебе любити,
доки тобі це буде
потрібно..