1

Полина Рубцова
Я забула запах твоєї шкіри,
твого одеколону.
Це певно означає, що я вже вільна,
що вирвалась з твого полону.
Можливо не дуже адекватна,
може божевільна.
Але знаєш, раз і назавжди вільна.
Мабуть не досить розумна,
ще не така сильна.
Мені ще нема двадцяти,
Доля буде до мене прихильна.