***

Елена Игнатенко 3
А у нас на площі,вчора було свято
Молоді зібралось на флешмоб багато
Все що було у Кролевці розказати мушу
Пісні українські трогали за душу
Обереги для АТОвців ,мотанки,картини
Кожен небайдужий,грошенят укинув
В скриньку для ГЕРОЇВ,тисяч 3 зібрали
Будуть берці в хлопців,ми пообіцяли
Щоб не тільки берці,ноги зігрівали
Дітлахи листів ГЕРОЯМ написали
Лист один запав менів в душу дуже
Із Донецька дівчинка побажання пише
Як додому хоче,сльози забриніли
Повертайтеся живими,губи шепотіли
Може хтось і скаже,що то був піар
Пліткувати йдіть на міський базар
Волонтерам побажаю,сили та терпіння
А на Сумщині росте гарне покоління
А для тих хто там в АТО,бліндажах,окопах
Знайте,що у вас є тил,ласка та турбота
 Україні СЛАВА!!І ГЕРОЯМ СЛАВА!!
З гімном України вчора пролунало!!!