***

Мария Землянская
Вже темна ніч, а я все плачу,
Сиджу на ліжку у вікна.
І образ твій я все ще бачу,
Та все заплутала весна.
Чомусь жорстокий став до мене
І біль тепер в моїй душі.
Тепер усе це не зелене
І за вікном ідуть дощі,
А може сльози це із неба
Падуть краплинами доща?
А може, знову так і треба,
Щоб ми не були, ти і я?


                весна 2006