Калi табе усё балiць

Жанна Олехнович
Калі табе ўсё баліць,
Калі зямля вакол дрыжыць
Крычы да Бога - Ён пачуе,
Тваё жыццё Ён не сапсуе.
Бо любіць Творца і цябе
І кліча: дзе блукаеш, дзе???
Ідзі, пакуль часіну маеш,
Ці шчасце сам яшчэ шукаеш?

2011