***

Ульяна Кривохатько
скрипковим ключем
щем
про що написати ще
на стінах віднині
тіні
лише від вогню
в каміні
у серці ж нема їх зовсім
зимно-спокійна осінь
весняно-щасливі очі

я більш не пишу
не хочу

09.11.14