Ранок. Сонце сходить за Рiкою

Катерина Жебровська
Ранок. Сонце сходить за Рікою,
Засіває промені у Світ…
Крізь туман вода блищить сльозою,
Світло йде крізь міріади сит…

Знову Ранок… Знову невловимість
В пахощах, у звуках, кольорах…
Тихо сходить млявість і сонливість…
Ранок світить Радістю в очах…

08.11.2014