Люблю! лунаe над Горами

Катерина Жебровська
Люблю! – лунає над Горами…
Люблю! – злітає до Небес…
Люблю єднатися з Вітрами
І долучатися Чудес…

Люблю! – над Лісом, над Рікою…
Люблю! –у Хмарах і Дощах…
Я відчуваюся собою…
Любов звучить… Торує Шлях…

08.11.2014