E лiс, рiка, гайок, долина

Катерина Жебровська
Є: ліс, ріка, гайок, долина,
Дерева, трави і кущі…
Є Я: доросла і дитина…
Є: мама, батько, дітлахи…

Все, що було, і все, що буде,
І все, що зараз, також є…
Є: Душі, Сутності, є Люди…
Є те, що Вічне і Живе…

Є: Небо, Сонце, вітер, хмари,
Вода, Вогонь, Повітря, ми…
Щось відбувається в уяві,
Щось дійсність заплітає в сни…

Є: ліс, ріка, гайок, долина…
І є Любов у всім, що є…
Є океан і є краплина
Любові, що в Світи іде…

09.11.2014