Поруч з ним

Инна Койнаш
Я поруч з ним згораю як аркуш в вогні,
З думками про нього пролітають всі дні.
Ця любов стала чистим озером в пустелі,
А почуття підносять як шалені каруселі.

Я з ним забула про біль розчарування,
Для нього лише найтепліші зізнаня.
Для нього душа і сердечна любов,
З ним лише поряд кипить моя кров.

Ти повірь, я з тобою буду чесна,
Для нас буде кожна мить чудесна.
Я в тебе вірю, знай коханий мій!
Хочу справдити весь пил твоїх надій.