***

Анастасия Стретович
Ми зустрілись з тобою
В переломні моменти душі.
Ти дивився на мене,
А я неначе уві сні...
Не віруючи, що безодню
Заповнити можна сльозми.
Що очей подарований дар
Розтопить серце
І від нього навіює жар.
Спалахнула жаринка,
Пристрасть повела за собою
В світ де, можливо
Народжується  любов.