Ми перейшли межу не-повертання

Катерина Жебровська
Ми перейшли межу не-повертання
У світ тривог, сліпої марноти…
Здійснились щирі світлі сподівання –
Відбутись на частотах Чистоти…

Ми перейшли межу дуальних ритмів,
Що б’ють у скроні силою жаги…
Там, де беруть початок звуки Істин,
Немає місця пристрастям, борні…

Ми перейшли межу невідворотних
Очікуваних запитів і змін…
Розтанув біль, завіявся супротив…
Ми дихаємо Спокоєм одним…

Ми перейшли межу не-повертання,
Межу, проведену в Свідомості, в Душі…
Ми наближаємось до вільного Злітання,
Один до одного торкаючись крильми…

10.11.2014