Вун тек я заз авайди чан кlаниди...

Саира Сефибекова
Рикl Тlар жезва заз пис гаф на лагьайла,
Зун амаз вун яр масадав рахайла,
Куьз я гъейрид зун чан яр ваз авайла,
Вун тек я заз авайди чан к!аниди
Са ваз я за зи къени рик! Гайиди

Ви вилерай заз зи уьмуьр аквазва,
Вун зи рик!ел гьамиша яр алазва,
Чан азиз яр анжах са вав рахазва,
Вун тек я заз авайди чан к!аниди
Са ваз я за зи къени рик! Гайиди

Рагъ авай югъ вун галачиз серин я,
Вун к!аниди виртедилай ширин я,
Зи к!анивал гьуьлерлайни дерин я,
Вун тек я заз авайди чан к!аниди
Са ваз я за зи къени рик! Гайиди