Нев дом й

Евгений Иваниченко
Ти пам'ятаєш, як про все мені сказала?
Ти пам'ятаєш про ту зустріч, як і я?
Мені життя тоді, ти знову дарувала,
Тоді вернулася, мені душа моя.

Коли твій погляд, сказав - побудь зі мною!
Коли вуста твої сказали, все про те ж,
І я зостався, тому що із тобою,
Відчув життя, нарешті я без меж.

Ми були разом, та шкода що минули,
Вже ті хвилини, секундами пройшли,
Та знаю, що про них ми не забули,
Бо щасливішими, разом тоді були.

Ми бачилися раз, та дуже шкода,
Не часу і ні сил, що вже пішли,
А шкода, що зустрітися вже знову,
Не зможем, бо раніше не змогли...

22.08.2014
Я зустрів її випадково. Можливо це фантастика, та це було саме воно... Кохання з першого погляду. Шкода, що у долі інші плани на цей рахунок...