З старым годам...

Неприличная Юлия
Мне не ўспомніць той пары,
Маё сэрца яе хавае.
Выпраўляем год стары,
І ў сэрцы мінулае адбiвае.

Мяса ў духоўку закінула,
Паглядзела ў акно.
Навошта ты мяне пакінула?
Хоць што казаць, гэта было даўно...

Ты мне смутак падарыла,
Але зарасла ўжо рана.
Я да цябе астыла,
З старым годам,... МАМА!