***

Ксения Дыяк
мій янгол вдихає дим із сигарети,
прищуривши свої зелені очі,
з мого життя він згадує моменти,
та не розуміє сліз жіночих.

наповнює легені нікотином
і дивиться на мене знов суворо:
"чесно кажу, ти як мала дитина,
одразу віриш кожному на слово".

йому з такою, певно, дуже складно,
але він обіцяв оберігати,
мій янгол не очікував, що раптом,
мене він зможе щиро покохати.