Я зустрiну Тебе

Игорь Герасименко Кременчугский
Я зустріну Тебе - тільки вийду з під`їзду -
соковито-земну і небесно-пречисту,
кращу всіх на землі, найріднішу, єдину -
я зустріну Тебе, неодмінно зустріну!

Я зустріну Тебе, як ітиму з роботи,
і покинемо ми цю країну скорботи,
і полинемо ми в ту країну щасливу -
я зустріну Тебе, неодмінно зустріну!

В місті, де я живу, чи в селі, де зростився,
я зустріну Тебе, я ж для цього родився;
скільки вистачиить сил, я до Тебе ітиму
і зустріну Тебе, неодмінно зустріну.

Коли ж в цьому житті, в цьому сірому світі
нам, Кохана моя, не прийдеться зустрітись,
я прийму свою смерть, як перепустку в мрію,
де зустріну Тебе, неодмінно зустріну...

Я зустріну Тебе. Неодмінно зустріну!

11.1989