Щось коiться

Хт Ксения Тим
Щось дивне коїться в душi,
неусвідомлене думками.
Таке, що пишуться вiршi
вже "iншомовними" словами.

Стає рiднiша чужина,
підходить ближче її мова,
а горизонт, наче струна,
бринить пiсенно, колисково.

Ідуть вперед роки все швидше,               
прискорюють ходу щороку...            
а горизонт, таки не ближче...
струни його, торкаюсь оком...

(ХТ 22.03.2013/ 15.11.2014)