Вiдлiтаe Птах в Осiннe Небо

Катерина Жебровська
В.Харченко, «Птица І»

Відлітає Птах в Осіннє Небо,
Залишає Землю і Минуле…
Забуває про буття потреби
І про тих, хто в темряві поснули.

Відлітає Птах у Ніч Осінню –
Долучитись свіжості і Волі,
І відчути радісну, нестримну
Силу й вдячність Крилечкам і Долі…

Відлітає Птах в Осінню Тишу,
В високостя, де панує Вітер,
Щоб відбутись у годину світлу
Миттю, що в собі пізнала Вічне…

13.11.2014