Х! еб

Амина Ахмедова
Х!ера, х!еб садаили,
Чебсаргъиб лебил авлахъ.
Рашигу, къалабали
Дурадулхъех!е, уртахъ.

Аркьех!е диркь майдайчи
Дучес жагати вавни.
Берх!ира саб ванали
Х!ербик!ули нушачи.

Илала ванадешли
Ванабиру урк!ира.
Сунела шаладешли,
Лебху шантас умутра.

Умутра г!ях!дешличи,
Сагати г!ямруличи.
Челябкьуси г!ебшнила
Халаси сабухъличи.