13

Остап Честный
А осінь танула у буднях.
Я крав її очима.
Лише ускрутних,
Ми чекали дива,
Хвилинах нашого життя.
Нашого шаленного падіння
В зимову кому.
І це лише є наше вміння
Тішитись новому
Не так як всі,
А значно гірше,тихше і до скону