***

Владислава Даценко
зима неминуче підходить ближче,
дихає важко, дивиться в очі.
а мені без тебе все важче
посеред
холодної
ночі.
наодинці з великим містом,
на руїнах розбитих мрій,
між мільйонів примарних істин
я відкрила одну:
ти - мій.