Останнэ танго

Мария Землянская
Танцюєм ми останнє танго -
Танець пристрасті, танець душі.
Губи твої солодкі, мов манго;
Очі мої вологі, неначе дощі.

У волоссі моєму троянда червона.
Губи мої вустами шукаєш,
Що отрута на них світанкова,
Нажаль, ти ніколи не взнаєш.

Серця наші у ритмі палають,
Очі прагнуть кохання й жаги,
Руки німі нас питають
Чи наблизитись нам до снаги...

Пальці твої плетуть візерунок
На оголеній моїй спині.
Цей танок, наче справжній дарунок.
Притискаєш мене до стіни...

Ми допили келих вина,
Дотанцьовуєм танго останнє...
Можливо, я винна сама,
Що наблизилось наше прощання.


                13.11.2009р.