Укра на кров ю вмива ться. А! Вражина посм ха ться

Олег Калмин-Песенник-Сценарист
Україна кров'ю вмивається
А! Вражина посміхається
У рабство він її хотит
Поділити, поховати

І на Росію нацькувати
Щоб стан отримати
Ну, а людям Бог допоможе
Їм убогим не треба жити...