Fata si Pianul

Влад Ней
O soapta de cuvinte blind imi suna in urechi
Alintat de glasul dulce a Pianului vechi
Cu miinile albe deasupra lui Tu stai
Si dorul meu din suflet in melodie il redai
Ma privesti plina de farmec... Iar-
Pianul dulce imi tot sopteste-
Kit Duh de Viata ai in tine
Nu dispera... Dar, iubeste!