Пробач

Ксю Кошелева
Пробач менi, хлопче,
Що лiто спiвоче
У вирiй, мов птах, вiдлiта.
Пробач менi, хлопче.
А вiтер шепоче:
- В минуле нема вороття.

Пробач менi, хлопче,
Що серце не хоче
Спiвати весiльнi пiснi.
Пробач менi, хлопче,
Що в макiв вiночок
Вплелась гiркота самоти.

Пробач мене, хлопче,
За бiль серед ночi,
Що спати тобi не дає.
Пробач мені, хлопче,
Заплакані очі,
Бо краще чомусь не стає.