ВВВ

Сергий Труш
Ось фокус простий: без образ та пихи
У літеру третю вдивляючись сміло.
Потроїти «Віру» їй теж до снаги…
З «Вершками» «Вино» замішає уміло.

Побачить велике, з-за столу не вставши.
Відчути, що прагне партнер у житті.
З свідомості - в світ! У майбутнє піднявши…
Щоб користь добра не була у смітті.

Довіра – велика, а якість – відмінна!
Вродлива – стоїть за стерном корабля.
У височінь - до свободи, незмінно
Кожне своє підіймає маля.

Поет ХХ сторіччя Для Воронової Вілени Володимирівни 16 листопада 2014.