Командир на бобов й стеблин

Олеся Прохода
Командир на бобовій стеблині
То він є,то його вже нема
Він у кожній маленькій людині
Може бачити різні дива

Він у справах її,у прступках
Він у мові і навіть в думках
Командира не можна забути
Командиром керує не страх

"Сила волі,навчання,бажання":
Ці слова для нього як гімн!
І на кожне маленьке питання
Він вам скаже:"Я відповім"

Командира не можна забути
Командира не можна любить
Командира створюють люди
І живе він в думках лише мить!