Чидач хьи заз

Саира Сефибекова
Яб це вуна за лугьузвай гафариз,
Физвач хьи зун къе ширин тир ахвариз,
Элкъуьрмир яр зи хъвер ири накъвариз,
Чидач хьи заз чун санал яр жедат/а
Зун ви к/вализ свас яз чан яр къведат/а

Вун тахьайт/а масад жеда лугьумир ,
Къеневай рик/ ц/ай галачиз на кумир,
Чи к/анивал гъейрид патал чук/урмир,
Чидач хьи заз чун санал яр жедат/а
Зун ви к/вализ свас яз чан яр къведат/а

Ширин-ширин гафар анжах са заз лагь,
Санал хьурай чун уьмуьрда чан Аллагь,
Вун галачир уьмуьр к/ан туш заз Валлагь
Чидач хьи заз чун санал яр жедат/а,
Зун ви к/вализ свас яз чан яр къведат/а...