Будьмо уважними

Людмила Киреева-Силенко
Тільки радіо вмикаю,
Як з самого ранку
Надоїдливо впихають
У вуха рекламки,

Нам і їжу пропонують,
І мобільні втіхи,
І заочно нас лікує
Панацея — ліки.

А оце недавно чую
Новину медичну:
Буцім, зуби так лікують,
Служитимуть — вічно!

А постійному клієнту
Надаються знижки …
Постійному ?! . . .
     Оце тобі!
Яка ж ота вічність ?