Ще осiнь

Вячеслав Плесингворд
Якась у тому є потреба.
Незвично довга сіра осінь...
Я бачу край безодні неба,
Де переховуються босі
Зірки і Місяць і комети...
Пожовкле листя в купах досі
Лежить, щоб утворить замети.
Та знову дощ летить з безодні,
Напевно осінь ще сьогодні...