Фикирар жуван

Зарина Мустафаева
Мад хкведа зун дагълариз,
Зи рик\ алай бубад к\вализ,
Ахъайда за рак\ар-дак\ар,
Къведайвал чими шагьвар..

За ачухда ширин суфра,
К\вализ къведа арха-стха,
Зазни жеда лап кьадар шад,
Ширинлухрин аквада дад..

Хабар кьада за гьалдикай,
Гьар са касдин т\алдикай,
К\валин гьайван,малдикай,
Къвезавай заз хабаррикай..