Гатфар

Зарина Мустафаева
Къацу хьанва ичин багълар
Гьикьван къайи жеда ятар
Акунмазди чи яйлахар
Рик\ик лувар акатда зи.

Гьикьван хъсан вахт я гатфар
Лугьуз к\ан я рик\ин гафар
Гъиле кьуна жуван дафтар
Куьн рик\ера хьурай сувар.

Рик\ дахьуй куьн гьич перишан
Кьиле дахьуй ч\уру хиял
Куьн акурай яз гуьлуьшан
вАллагь хъсан вахт я гатфар.

Лугьузва за и гафар квез
Лап рик\ивай кьабул ая
Атанвайди гатфар я мад
Жемир куьн тек,шадвал ая.

Пагь,гуьзел тир рушар ава
Къизил гуьлдиз ухшар ава
Цуьквед к\унч\ар гъиле ава
Квез гатфарин югъ мубарак.

Ачух къацу чуьллер ава
Цава лифер къушар ава
Куьн гьалдикай хабар ава
Квез гатфарин югъ мубарак.