Кохання

Честность Души
Я не можу повірити в те,
Що є людина,
Яка так вірить у мене.
Яка дивиться на життя так як і я.
Ти мій всесвіт, ти як мій космос.
І страх мені не страшний з тобою,
І сліз в очах немає.
Ти даруєш посмішку мені кожен день.
І стаю я щасливою.
З тобою хоч на край світу.
Наші почуття-справжні, щирі.
Наша любов - не така як у всіх, така особлива.
І вірю я в те, що вічно будемо ми разом.
Я дала тобі ключик від серця свого,
І ти прийняв його.
Я відкрила тобі душу свою,
І ти почав цінувати її,
Як життя своє.