Тяжiння

Владимир Фадеев
Мовчати, подумки стелити
Кохання ліжко у раю
На небі, серед зірок пилу
Дивитись посмішку твою

Торкатись ніжно твого стану
І в пам'ять карбувати ноти
Того взаємного тяжіння
Що не змогли перебороти