Юлия Куплинская... Я не люблю тебе

Объединение Прометей
Я не люблю тебе – ненавиджу, Вкраїно,
Не матір ти мені – розбещена людина.
Світзаочі тікаєш, розплетена коса…
Не ллється  із очей від сорому сльоза.
Танцюєш, краля,      
                під американську дудку,
Вмирають люди з голоду і смутку.
«Смак» на екрані,
                голі дівки, пир горою,
Набридла вже рекламою пивною…
Не можу я тебе і «ненькою» назвати,
Ти – злая мачуха народу, а не мати.
І мова рідна вже не мова –
                чужа гварка,
І Рада наша вже не Рада –
                клята сварка.