Надiя

Владимир Фадеев
Небо виблизкує снігом, губиться біла нічь
Ніжно зніму сніжинку, з твОїх тендітних плічь
Лагідно приголублю, випью твій подих як мед
В цю зиму нам буде тепло, серед кохання комет

В цю зиму - нас гріє надія, та грає мелодія сну
З тобою разОм, знову й знову,побачим майбутню весну
І хай ти в моїх тільки мріях, але зустріч має настати
Бо ми, тільки разом зумієм, душою і серцем кохати