Душата ми за теб пустиня е...

Антонина Димитрова -Болгария
Душата ми за теб пустиня е
и думите загубили са смисъл.
Сърцето ми не бие. Тихо е.
Очите ми изтичат упорито

от болката ми, в мен нестихваща,
убийца на последната надежда.
Аз бях и щедра, и обичаща...
А в огледалото не искам да поглеждам...