свобода..

Сонная Эльза
ну що ж..
розставили акценти до кінця
це ж добре, правда? до кінця..
хоч прикро вкрай
і біль лиш обійняв немов в тисках зажав
я вільна, правда? до кінця..
але свобода ця
ні трішки не солодка, не п`янка..
вона гірчить
і болем в тілі роздається..
свобода, що це?
невже вона і в дійсності така..
за неї в бій із власним серцем
на смерть, не на життя пішла..
то що ж, тепер я беззсердечна вже..
зате я вільна, до кінця..