Разговаривал на фейсбуке

Евгений Кицела
Пришли два хлопця
Один технарь
Другий зі Львова
Той підсикнуть,
А той хотів на срать,
Так роблять всі, а щоб у поміч
Ні, дуже пихаті Всі
І як завжди в краю о цьом.
Краина ты краина моя ты бідна УКРАИНА.
                19.11.2014  K.