Життя

Уна Ханаель Пента
Багато що зробити ми не встигли
Багато що сказати не змогли
Багато вчинків нехороших
Багато добрих діл...
Усі аспекти мрій людських
Усі поняття справ міських
Оці пристрасті й спокуси
Оці страхи й недуги страшні
Оці безмежні справи і клопоти
Не є важливі для життя
Бо це життя само по собі
Поховає тебе з часом в гробі
Де немає того всього
Що було в тебе в житті
Тож живіть поки живете
Тож робіть поки є сили
Бо життя - воно не вічне
Але людям це є звичне....