***

Шопенкова Виктория
Є на світі така країна,
Де привітніші люди живуть.
Називають її "Україна".
Хто бував, ті не раз ще прийдуть.

Там сади і лани безкраї,
Там казково палають зірки.
Їх рідніше нічого немає!
Все у серці моїм навіки.