Ой не кава бадьорить не кава...

Александр Тарасенко 3
ОЙ  НЕ КАВА  БАДЬОРИТЬ,    НЕ КАВА


Не збадьорить вже з ранку так кава
Ні  її  над п’янкий  аромат
Хай напрочуд смачна і гіркава
Бо з’явився в житті  компромат

Як троянда в саду ,що розквітла
Мов зоря , що над світом встає
Твоя посмішка мила привітна
мені серце розбила моє

Твої очі мов зорі на небі
А вуста  як наливка п’янкі
Мені кращої з роду не  треба
І щасливий  я в цьому житті

Ой не кава бадьорить,  не кава
А твої поцілунки палкі
 Мені  доля тебе дарувала…
…..твою руку тримаю в руці….

19.10.2014г

А.А.Тарасенко…..