Сергей Илларионович Глущенко - Прости меня

Юлия Донева
Прости меня

Друг мой, если я тебя обидел,

Ты печаль оставь, ты не грусти.

Я был горд, своих грехов не видел,

Если можешь, ты меня прости...


Милый мой, покроем все любовью,

Враз прощая, с миром отпустив,

Сам я виноват перед тобою.

Бог простит. И ты меня прости.

6 марта 2013 г.



Превела на Български: ЮЛИЯНА ДОНЕВА

ПРОСТИ МИ

Ако приятелю съм те обидил,
остави скръбта и не тъжи.
Горд бях, не видях аз своят грях,
ако можеш ти на мен прости...

С любов, мили, всичко да покрием,
прошка изведнъж в света се дава.
Аз самичък съм пред теб виновен.
Бог да прости. И ти на мен прощавай.