Кому що

Людмила Киреева-Силенко
Чоловік гуляв всю ніч.
Жінка вдома злиться,
Аж під ранок в двері «Дзиньк!»
Жінка — пательницю
  бере, двері відчиня.
Чоловік їй: - « Фросю!
Ти млинці пекла дарма,
Я їсти не хочу!»