Сила того, що я можу

Катерина Жебровська
Р.Коляда, Вечір музики та поезії,
Бібліотека Реріха, Київ

Сила того, що я можу…
Сила, якої я прагну…
Душу озвучує Божу?
Зустріч готує жадану?

Сила від батька і мами…
Сила Земна і Небесна…
Ллється мостом між Світами?
Лине, мов Радість воскресла?

Сила того, що я можу…
Сила, якої я прагну…
Днину дарує погожу?
Сутність вгамовує спраглу?

Сила, що з серця, з Любові…
Сила, що є невід’ємним…
Межі знімає й окови?
Світло несе, достеменно?

Сила того, що я можу…
Сила, якої я прагну…
Вплетена в наміри й мову?
Стеле Дорогу впізнану?

18.11.2014