Николай Задумчивый... Танцы на костях

Объединение Прометей
Ми – « Свобода», УПА і УНСО,
Що Нюрнбергським процесом
                розкриті,
Зруйнували усе навкруги,
Щоб ридали і мати, і діти.

Ми під Радою всі живемо,
(Ілюстрація жахи наводить!),
І бажання у панства одне:
Як продати цю землю з народом.

Допоможе нам Вітька Кличко
Зі своїм прогерманським «Ударом»,
Ми йому зарахуєм очко,
Бо він скрізь виступає нашару.

Ми Степана Бандери синки,
Нами вуйко керує завзятий,
Тягне в бік, ну а сам,  навпаки,
Нас навчає людьми керувати.

Той Нюрнбергський процес позадки,
Де історія Правду розкрила…
Знов ми в лісі будуєм хатки,
Україну посадим на вила.