Крила Янгола

Сергей Крылов-Казанский
Витікала душа, наче кров'ю
Із оскалом усмІшки нещирої
Ні турботою, ані Любов'ю
Не лікує злий Демон Зневіри

Мріяв я про політ з янголАми
Підійматися вище за гОри
Обрій той досягти, що за морем
Розганяти ті хмари крилАми...

Причепив на спині собі крила
Та стрибнув із гори до безодні
Потім згадував я, майже щодня:
          "Нащо крила тобі? Ти, безсилий!"

Відповів, наче біс, ти суворо:
          "Я не батько тобі, ти не син мій"
Та образи вогонь невгасимий
Підіймав крила... попілом вгору

Я писав тоді, що ж ти не бачив:
             "Я тобi дарував свої крила"
Це душі надало, моїй, сили
Чуєш, янголе мій:
                "Я   ПРОБАЧИВ"

I осяяна Світлом і Мрією
Ожила ти, хвала небесам
Знову є в мене Віра з Надією
Повернулись й Душа, і Я сам!

http://www.realmusic.ru/songs/1309449